MERSİN / MUT - Mut İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Ayşe CEYLAN Bakanlığımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hikaye Yazma Yarışmasında İl 1.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimizi başarı adına güdülemek ve iyi birer örnek olmaları adına başlatmış olduğumuz projemiz kapsamında temizlik anlamında,hal ve hareketleri ile iyi birer örnek teşkil eden,akademik olarak başarılı olan,sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ilgili ay içerisinde başarılar kazanmış olan sınıflarımızı ''Ayın Yıldız Sınıfı'' seçerek öğrencilerimize farkındalık kazandırmak amaçlanmıştır.

Ock

Filistin'deki zulme dikkat çekmek amacıyla okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun HALİFEOĞLU'nun katılımıyla Filistin zulmünde şehit olan çocukların isimlerinin verildiği zeytin fidanlarının okul bahçemize dikimi gerçekleştirildi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2.YAZILILAR TAKVİMİ

Kas

Mut İmam Hatip Ortaokulu olarak Filistin'de yapılan zulme farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlamış olduğumuz video..Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz

Nis

Okulumuz öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz Karikatür yarışması büyük ilgi gördü.

Nis

Öğretmenlerimizle birlikte Peygamber efendimizin eğitim metotları üzerine yazılmış makaleleri inceledik.

Öğrencierimize LGS, Dikkat ve Odatlanma konusunda bilgi verildi

Nis

Okulumuz öğrencilerine sınavla öğrenci alan liseleri tanıtıyoruz.

Nis

Okulumuz koridorlarında şair ve yazarlarımızı tanıtıyoruz

Nis

Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusunu müzakere ettik.

Nis

Dost kitaplar, okuyan yediler projesi kapsamında takımlarımızı belirledik.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Geleceğe Nefes" fidan dikim kampanyasına katıldık

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü İlçemizde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuz idarecilerimiz  ve öğretmenlerimiz veli ziyaretleri yapmaya devam ediyor.