MERSİN / MUT - MUT İMAM HATİP ORTAOKULU

Mut İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği Tarafından organize edilen kampanyada toplanan yardım malzemeleri zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine ulaştı.

İlçemiz Müftüsü Hüseyin ÇALIŞKAN’ ın yaptığı duaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun GERGİN, Şube Müdürleri Adem SEZER, Ahmet BAŞTÜRK okul müdürleri öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan duanın ardından 19 Mart 2016´da yola çıkan yardım malzemeleri ertesi gün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgililere teslim edildi.

Okul Müdürü Erdal DÖLEK, bir Tır dolusu malzemenin Suriye´den gelen Bayırbucak Türkmenleri ve diğer savaş mağduru Suriyelilere dağıtılmak üzere ilgililere teslim edildiğini belitti.

DÖLEK, Kampanyada emeği geçen başta Okul Aile Birliği Başkanı olmak üzere, yönetim kuruluna ve  tüm katılımcılara teşekkür etti.

DÖLEK, Türkmen kardeşlerimiz zor şartlar altında yaşam mücadelesi verirken, Öğrenci ve velilerimiz insani yardım olarak elinden geleni yaptı, All
ah onlardan razı olsun dedi.

Yayın: 13.04.2016 - Güncelleme: 20.09.2017 15:08 - Görüntülenme: 252