MERSİN / MUT - Mut İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Aile okulu projesi kapsamında velilerimizle okulumuzun konferans salonunda buluştuk.

Bursluluk sınavında 492 Puan alan öğrencimiz ve

"Sıfır Atık" kampanyasına destek olan öğrencilerimiz hediyelerini aldı.

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) doğum günü sebebiyle Mevlid-i Nebi Haftasında okulumuzda çoşkulu bir program düzenlendi.

Nis

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Son düzlüğe girdiğimiz LGS maratonunda belki de şu anda ki en önemli konumuz; eksik konularımız

Etkileşimli bir rehber kitapçık olan "LGS Tekrar ve Telafi Rehberi" ile her denemeden sonra yapmanız gerekenleri düzenli olarak takip edebilirsiniz. Bunu yaparken yanlış ve boş bıraktığınız soruların konularını belirleyebilir, böylece eksik konularınızı tespit edebilirsiniz. Rehber en son ise sizden tekrar ve telafi günü yapmanızı istiyor ve o güne ait sizinle birlikte bir plan hazırlıyor.

TRT EBA Ortaokul 19/23 NİSAN ders programı yayımlandı

Şbt

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminde göstermiş oldukları gayret ve başarıdan dolayı 7. Sınıf Öğrencilerimiz Ayşegül SARI, Ömer TOPAL, Muhammed Emin Eyce'ye madalya verildi